Krimisari «Kuum jälg» viib aastasse 1993: miks tapeti kirikuõpetaja?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti väikelinna tabas 1993. aastal šokk, kui ühel hommikul leiti kiriku põrandalt  julmalt tapetuna kirikuõpetaja. Miks ometi? Sellele hakkab täna kell 21:30 vastust otsima Kanal 2 krimisari «Kuum jälg.»

Tänane «Kuum jälg» uurib väikelinnas aset leidnud tragöödiat, kui raske peahaavaga leitakse kogukonnas au sees olev kirikuõpetaja. Vaimuliku tapmine mõjub alati räige kuriteona, kuid antud juhtum tõi kaasa eriti suure tähelepanu, sest mõned aastad varem oli tapetud pastor Meri. Väikelinna saadeti pealinnast kohale uurijad ja avalikkuse tähelepanu alla sattunud lugu tõi kohale ka kõrged ministeeriumi ametnikud.

Mis siis ikka tol saatuslikul ööl kirikus juhtus? Ühe versiooni kohaselt oli tegemist röövmõrvaga, kuid ometi tundis kogenud uurija, et lugu on märksa keerulisem, kui esmapilgul tunduda võis. Läbi viidi sadakond ülekuulamist kohalike elanikega, pinniti kõiki lähikonna vargaid ja pätte. Vaenlasi kirikuõpetajail ei olnud. Või siiski? Tänane «Kuum jälg» hargneb lõpuks kõige ootamatumas suunas.

«Kuum jälg» on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast «Suurt komöödiaõhtut»

Copy
Tagasi üles