«Nädalalõpp Kanal 2ga» avakülaliseks on peaminister Taavi Rõivas

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pea kolm aastat on Teet Margna tegutsenud selle nimel, et Taavi Rõivas «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatesse tuleks. Täna õhtul kell 21:30 see lõpuks aset leiab.

Heas tujus peaminister jagab saatejuhtidega humoorikaid seikasid oma välisreisidest, aga jutuks tuleb ka sport, turvameetmed ja poliitika. Ühtlasi selgub, kui korras on Taavi Rõivase närvid, sest Kristjan Jõekalda jätkab oma testimismaratoni. Koos Teet Margnaga hakkab peaminister täitma testi, mille tulemusena selgub, kelle närvid on pingul kui pillikeeled.

Tänane saade toob Teedule ja Kristjanile külla ka mitu head sõpra. Oma pöörastest Ameerika seiklustest pajatab Henrik Normann, kes reisimuljed nüüd etenduseks on vorminud. Samuti tuleb stuudiosse Euroopa meister fitnessis Endla Vaher, kes räägib avameelselt pingutustest, mis eelnevad ühele tippvõistlusele. Tantsulise ülesastumisega üllatab aga viimane «Eesti tippmodell» võitja Kätlin Hallik.

Copy
Tagasi üles