«Suur komöödiaõhtu» toob lavale vuntsidega Ott Leplandi

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Lepland, Tõnis Mägi, Tanel Padar jt – Kanal 2 «Suur komöödiaõhtu» esitleb neljapäeval omalaadset staariagentuuri, mis pakub originaali pähe koopiaid ja vastupidi.

On tegemist ühe aferistide pundi või tõsiseltvõetava ettevõttega? Selline küsimus tekib tänases «Suures komöödiaõhtus» näidatava staariagentuuriga, kus üks mees suudab välja kanda nii Eda-Ines Etti, Tanel Padari kui ka Karl-Erik Taukari rolli. Aina segasemaks kisuvad lood aga siis, kui uksest astub sisse vuntsidega Ott Lepland  - on temagi kõigest üks odav koopia või siiski päris laulja?

Lauluhoog on tänases «Suures komöödiaõhtus» üldse suur, sest esimest korda näeb kõiki näitlejaid üles astumas ühtse bändina. Seda pärast pöörast telefonimängu, kus sel korral tuleb ettekandmisele üks kodumaine muusikavideo.

Pingeliseks kisub ka naljatähtede heitlus, kus alles on neli kandidaati. Võistlema hakatakse täna telemängus «Kes tahab saada suureks komöödiatäheks?», mille lõppedes lahkub ka üks tegelastest. On see Herbert Ving, Xavier Jesus, Metanooli Technochuck või Suzi Vesik, see selgub juba täna õhtul Kanal 2s!

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit»

Copy
Tagasi üles