«Roaldi nädal»: kas piim saab otsa?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile teine osa Roald Johannsoni reportaažide sarjast «Roaldi nädal». Sel korral uurib saatejuht, kuidas elavad Eesti piimatootjad ja kas ees terendab tulevik, kus Eesti piim kaob meie poelettidelt sootuks.

«Kui juba vesi maksab poes tunduvalt rohkem kui piim, siis on ikka kuri karjas ja piimatalunike elu pole kiita. Täpselt sellest see saade ka räägib,» võtab Roald Johannson oma tänase saate kokku. Piimanduse hetkeseisust ülevaate saamiseks külastab saatejuht nii selliseid talupidajaid, kes on juba alla andnud, aga ka neid, kelle jaoks piimatööstus ja loomade pidamine on ainuvõimalik olemise viis. On see siis äri nagu iga teine või on piimakarja pidamine maal siiski midagi enamat? Tänane saade toob ekraanile tundelise teekonna läbi Eestimaa lehmalautade ja farmerite kodude, kus saatejuht kohtab nii meeleheidet kui ka tulist valmisolekut lõpuni võidelda.

«Roaldi nädal: Kas piim saab otsa?» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut»

Copy
Tagasi üles