Rulatajad Kristjan Eier ja Meelis Erm meenutavad oma esimesi Kuldrula mälestusi

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

DC Kuldrula 2016 on kahepäevane tänavaspordifestival, mis leiab aset suvepealinna rulapargis kuupäevadel 13. - 14. august. Kuldrula on ühtlasi ka Eesti ametlikeks Lahtisteks Meistrivõistlusteks BMX, rula, trikiuisu ja tõukeratta arvestuses.

Tegu on rahvusvahelise sõitjaskonnaga professionaalsel tasemel võistlusega, kus lisaks Eesti parimatele (segasematele*) sõitjatele tuleb Eesti Lahtist Meistritiitlit püüdma ka maailmatasemel ekstreemsportlasi Lätist, Leedust, Soomest, Inglismaalt, Rootsist, Hispaaniast ning isegi Austraaliast. 

Hoolimata ametlikust tiitlist «Eesti Meistrivõistlused», ei ole tegu kindlasti traditsioonilise spordiala meistrivõistlustega. Pigem on tegu siiski kõige enam elustiili/vabastiili üritusega, kus sama olulisel kohal on lõbus olemine, sotsialiseerumine ja väga metsikud peod. 

Pealtvaatajatele muudab festivali eriti atraktiivseks see, et võistluse toimumispaigaks on Eesti suurim välirulapark ja näha saab kaelamurdvaid trikke suurte õhulendudega. 

Sama olulisel kohal kui pargivõistlus on Kuldrula raames ka peoprogramm, mille kohta leiate infot Facebookist.

Vaata videost, mida räägivad oma esimesest Kuldrula kogemusest rulatajad Kristjan Eier ja Meelis Erm.

Copy
Tagasi üles