Kuidas teenisid tänased prominendid oma esimese palga?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: Kanal 2

Näitleja Märt Avandi rassis uue kitarri nimel ehitusel tööd teha, Jan Uuspõld sai esimese töise õppetunni peedipõllul. Kanal 2 toob täna, 5. septembril, kell 21:30 ekraanile lustaka erisaate «Minu esimene palk», kus kuulsad eestlased meenutavad, kuidas nad teenisid esimese palga.

Me teame neid armastatud tähtedena ning uudisteveergude tavakülalistena, ent ka nemad pidid alustama oma karjääri hoopis kuskilt mujalt ja enamasti ka kuskilt madalamalt. Meeleolukas erisaade «Minu esimene palk» võtab täna pihtide vahele prominendid ja uurib, kuidas teenisid nad välja oma esimese palga. Näiteks põllutööga on väga hästi tuttavad nii Jan Uuspõld, Urmas Paet kui ka Lauri Pedaja. «Meil oli peedipõld ja mäletan, et surime vennaga seal. Need lõputud vaod, olime verised, ära põlenud ja peast soojad, aga palk oli muidugi hea,» meenutab Jan Uuspõld oma esimest tõsist töötegemist.

Üllatavaid töiseid meenutusi tuleb tänases saates ekraanile palju. Laura Põldvere  kui kuri koristajatädi, Inga Lunge kogemused lõbustuspargis, Roald Johannsoni kolm päeva kestnud õllemüüja karjäär – väheste kuulsuste töine teekond on kulgenud selge sihiga ühes suunas. Ja seejuures erinevad kõik need esimesed kogemused omakorda lapsepõlve unistustest. Kes ihkas töötada kokana, kes kibeles hakata loomaarstiks ning kes nägi oma säravat tulevikku hoopis kosmonaudina? Tänane erisaade kaardistab esimeste töiste kogemuste kõrval ka unistuste ametid ja avaldab, millele kulutasid staarid oma esimese teenitud palga.

«Minu esimene palk» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Kodutunde» uue hooaja avaosa

Copy
Tagasi üles