Juss Haasma tunnistas uues saates: ma olen oma nime siiralt vihanud

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas sul oli lapsepõlves raske elu? Miks kuulsad inimesed vahetavad nii tihti partnereid? Kas oled valetanud, et midagi saavutada? Just sellistele küsimustele vastas Kanal 2 uues saatesarjas „Tund tähega“ Juss Haasma.

„Tund tähega“ on Kanal 2 uus saade, mis seab kuulsad eestlased tavatusse olukorda. Nad saabuvad stuudiosse, kus ootamas on sada noort, kes võivad oma lemmikult küsida absoluutselt kõike. Nii peavadki staarid olema valmis muuhulgas küsimusteks stiilis, kas nad on kunagi varastanud, valetanud või muid sigadusi korda saatnud. Üllatusi täis saatesarja avas kohtumine Juss Haasmaga. Tavapärasest erinevatele küsimustele vastates selgus Juss Haasma kohta nii mõndagi uut, kes noortele tunnistas näiteks, et on saanud lapsena rihma, on pidanud karmi võitlust suitsetamisega ja kiusamise tõttu on soovinud oma nime ära vahetada.

Copy
Tagasi üles